راهنمای اجاره لباس عروس

۱۰ نکته مهم برای اجاره لباس عروس

اجاره لباس عروسی، تنها یکی از بخش‌های مهم روز عروسی هر زوجی است که تمام زوج‌های جوان با آن مواجه می‌شوند. خیلی از عروس خانم‌ها هنگام نزدیک شدن به مراسم عروسی‌شان با چالش روبه‌رو می‌شوند و نمی‌دانند که لباس عروس را بخرند یا کرایه کنند.

شاید شما هم با چنین وضعیتی دست‌وپنجه نرم می‌کنید و از آن‌جایی که نمی‌دانید از کجا شروع کنید، چه مدلی بگیرید، چقدر هزینه کنید یا حتی لباس عروس بخرید یا کرایه کنید، مدام در حال پرس‌وجو از اطرافیان و دوستان خود هستید. البته چون نظر هرکسی با شما فرق دارد، احتمالا جواب سوالتان را نمی‌گیرید و گیج می‌شوید! با ما همراه باشید تا نکات اجاره لباس عروس و چالش‌های آن را باهم یاد بگیریم.

آیا قصد دارید لباس عروس کرایه کنید؟

آیا قصد دارید لباس عروس کرایه کنید؟

مزایا و معایب اجاره لباس عروس چیست؟

آگاهی از مزایا و معایب کرایه لباس عروس کمک می‌کند با دیدن هردو موارد بتوانید بهتر تصمیم بگیرید و کمی ذهن خود را سبک کنید. مزایا و معایب اجاره لباس عروس را در ادامه با جزئیات می‌توانید مطالعه کنید:

مزایای اجاره لباس عروس

یکی از مهم‌ترین مزایای کرایه لباس عروس این است که می‌توانید هزینه آن را ذخیره کنید و به جای هدر دادن پولتان، در جای بهتری از آن استفاده کنید. کرایه لباس نسبت به خرید آن وقت کمتری می‌گیرد و این موضوع در روزهای خرید عروسی که کار وقت‌گیری هم هست، یک مزیت بزرگ محسوب می‌شود.

یکی از مثبت‌ترین نکات اجاره لباس عروس این است که می‌توانید اکسسوری‌های موردنیاز مثل: شنل، تور، تاج، کفش، جواهرات و … را همراه با لباس عروس در قالب یک پکیج تهیه کنید که در هزینه‌هایتان بیشتر صرفه‌جویی کنید.

پیشنهاد مطالعه:  بهترین پارچه برای لباس عروس کدام است + 10 مدل پارچه جدید

بیشتر کسانی که لباس عروس را می‌خرند، فقط در شب عروسی از آن استفاده می‌کنند و بعد از اتمام مراسم تقریبا بدون استفاده خواهد ماند، بنابراین ایده کرایه کردن لباس از خریدن آن بهتر است.

علاوه بر این، نگهداری از لباس عروس نیازمند فضای زیادی است. با درنظر گرفتن متراژ آپارتمان‌های امروزی که بزرگ هم نیستند، نگهداری از لباسی با این حجم واقعا کار راحتی نیست.

معایب

اگر می‌خواهید سبک خاصی از لباس عروس را شب عروسی بپوشید، اجاره کردن احتمالا برای شما گزینه مناسبی نخواهد بود. با توجه به نکات اجاره لباس عروس، قطعا انتخاب‌های محدودتری دارید و دستتان در این موضوع باز نیست.

وقتی که شما لباس عروس را کرایه می‌کنید، بین شما و فرد کرایه‌دهنده یک قرارداد بسته می‌شود که طبق آن باید مسئولیت صفر تا صد خسارت لباس را برعهده بگیرید. اگر هرگونه آسیبی مثل: پارگی، لک یا صدمه زدن به تزئینات لباس رخ دهد، شما موظف هستید تمام خسارت آن را جبران کنید و درمواردی شاید مجبور شوید یک لباس نو را جایگزین آن کنید.

بنابراین تمام تلاشتان را کنید که لباس سالم باقی بماند. اجاره لباس عروسی امکان نگهداری از لباس یا خاطره‌سازی را برای وقت‌هایی که بخواهید در سالگردهایتان آن را بپوشید ندارد. همچنین هیچ اکسسوری همراه لباس عروس کرایه‌ای نیست و باید جداگانه آن را تهیه کنید و هزینه‌های خشکشویی و شستشوی آن هم با شماست.

هزینه <yoastmark class=

محاسبه هزینه اجاره کردن لباس عروس

یکی از نکات اجاره لباس عروس، توجه به هزینه آن است. هزینه کرایه لباس عروس، با درنظر گرفتن عوامل زیادی متفاوت می‌شود. برای مثال اگر لباس عروس برای اولین بار است که کرایه داده می‌شود، معمولا باید ۷۰ درصد از قیمت واقعی لباس را صرف اجاره آن کنید. لباس‌هایی که چندین بار پوشیده شده باشند قطعا قیمت کمتری دارند.

با تورمات و نوساناتی که در بازار وجود دارد، قیمت هیچ وسیله یا لباسی، ارزان نیست. اقدام معقولانه و منطقی‌تر این است که به جای صرف هزینه‌های زیاد برای لباس عروسی در یک مراسم چند ساعته، لباس ارزان‌تری اجاره کرده و بقیه پول را صرف کارهای مهم‌تری کنید.

پیشنهاد مطالعه:  راهنمای انتخاب مانتو عقد محضری + جدیدترین مدل مانتو عقد

نکات مهم برای اجاره لباس عروسی

شاید خیلی از عروس خانم‌ها با نکات اجاره لباس عروس آشنایی نداشته باشند که این کاملا طبیعی است. در ادامه مواردی را که می‌گوییم به‌خاطر بسپارید تا هنگام کرایه لباس، به عنوان راهنمای کامل برایتان عمل کند:

  1. اگر قصد دارید لباس عروس کرایه کنید، یک هفته مانده به عروسی زمان مناسبی برای اینکار نیست؛ چراکه افراد بسیاری مثل شما مراسم دارند و تقاضا برای کرایه لباس زیاد است. اگر دیر دنبال لباس بروید، احتمالا مدل‌های خوب رزرو شده و شما باید یک لباس معمولی را انتخاب کنید.
  2. در بیشتر موارد دیده شده که هزینه خشک‌شویی و شستشوی لباس برعهده مشتری است و به هزینه لباس اضافه می‌شود. قبل از کرایه لباس، این مورد را با صاحب مزون طی کنید تا هنگام پرداخت مشکلی پیش نیاید.
  3. بهتر است از همان اول هزینه کلی لباس و لوازم جانبی آن در یک فاکتور نوشته شود و به شما داده شود تا تمام کارها دقیق و رسمی ثبت و طی شده باشد.
  4. اگر لباسی که انتخاب کرده‌اید نیاز به اعمال یک‌سری تغییرات دارد، حتما قبل از تحویل نهایی آن، یک بار دیگر لباس را بپوشید تا مطمئن شوید هیچ ایرادی ندارد و تغییرات مطابق چیزی است که شما خواسته‌اید.
  5. صرفه‌جویی و ذخیره پول یکی از مهم‌ترین علل کرایه لباس عروس است. گاهی اوقات هزینه اجاره لباس تفاوت چندانی با هزینه خریدش ندارد. بعضی‌وقت‌ها هم که لباس‌ها چندین بار کرایه داده شده‌اند، مبلغ چندانی برای اجاره آن درنظر گرفته نمی‌شود.
  6. اگر لباس عروسی که انتخاب کردید دارای پکیج اکسسوری مثل: شنل، تاج، تور و دستکش بود و خواستید از آن‌ها استفاده کنید، حتما هزینه آن‌ها را بپرسید تا بدانید هزینه این وسایل با لباس است یا باید جداگانه پرداخت شود.
  7. یکی از نکات اجاره لباس عروس هنگام ورود به مزون این است که ابتدا قیمت حدودی که می‌خواهید برای لباس بپردازید را اعلام کنید و بگویید که بیش از این امکان پرداخت هزینه ندارید. با این روش هم وقتتان هدر نمی‌رود، هم مدل‌هایی را می‌بینید که با بودجه شما همخوانی دارد.
  8. اگرچه لباس عروس یک لباس ارزشمند و یادگاری از بهترین شب زندگیتان است، اما کاربرد چندانی ندارد. تنها کار مفیدی که می توانید بکنید این است که برای سالگردتان با آن عکس بگیرید یا اینکه بخواهید آن را به کسی قرض بدهید. ولی به‌صورت‌ کلی نگهداری چنین لباسی سخت است و اگر جای کافی ندارید، همان کرایه کردن بهتر است.
  9. لباس عروس اجاره‌ای، طبیعتا چندین بار توسط افراد مختلف پوشیده شده است، پس هنگام بستن قرارداد حواستان را از موضوع اصلی، یعنی کیفیت لباس و توجه به بخش‌های مهم آن پرت نکنید و صرفا ظاهر لباس را درنظر نگیرید.
  10. دقت کنید در قرارداد اجاره لباس، مشخصات لباس مانند رنگ، طرح و مدل با دقت و با جزئیات نوشته شود.
پیشنهاد مطالعه:  شنل لباس عروس؛ جدیدترین مدل‌های خاص + عکس

نکات مهم <yoastmark class=

لباس عروس بخرم یا اجاره کنم؟

اگرچه پاسخ این سوال به شما بستگی دارد، اما خوب است بدانید که هزینه اجاره لباس همیشه ارزان‌تر از خرید آن نیست. اختلاف قیمت کرایه و خرید لباس در خیلی از جاها تفاوت چندانی ندارد و چه بسا هزینه اجاره لباس در برخی موارد حتی از خرید آن هم بیشتر باشد. قبل از اقدام برای هرکاری بهتر است سوال‌های زیر را در ذهنتان مرور کنید:

  • آیا با پوشیدن لباس عروس اجاره‌ای مسئله‌ای ندارید؟
  • آیا می‌توانید لباس عروس را بعد از مراسم بفروشید یا اجاره دهید؟
  • آیا مزونی که در شهر شما هست، لباس دلخواهتان را برای کرایه دارد؟
  • آیا فکر می‌کنید برخی از نزدیکان شما بتوانند از لباستان در مراسم خودشان استفاده کنند؟
  • آیا نگه‌داشتن لباس عروس تا چندسال بعد هم برایتان اهمیت دارد؟

نتیجه گیری

ما در این مقاله به بررسی نکات اجاره لباس عروس پرداختیم و تمام جوانب آن را پوشش دادیم. اگر فکر می‌کنید ایده یا تجربه‌ای که دارید برای بقیه مفید است، مشتاق شنیدن آن هستیم.

تبلیغات مزون ویونا
تبلیغات مزون ویونا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *